Sezoninė virtuvė – tai knyga apie skanią kelionę per metų laikus. Ją galima pavadinti virtuvės kalendoriumi arba sezoninio maisto vadovu nuo ankstyvo pavasario iki pat vėlyvos žiemos. Knygą sudaro dvylika skyrių, kuriuose rasite tai, ką kiekvienas sezonas siūlo geriausia: vaisių, uogų, daržovių, grybų, netgi mėsos, sezoninių žuvų aprašymus, patarimus kada, su kuo ir kaip skaniausia tai valgyti, nesudėtingus ne tik skanių, bet ir naudingų patiekalų receptus. Iš viso knygoje – daugiau nei 200 re…
Labai mylima ir mėgstama knyga. Ilgai ieškojau jos ir gavusi nenusivyliau. Vien pažiūrėjus į nuotraukas apima įkvėpimas gaminti :)
Labai mylima ir mėgstama knyga. Ilgai ieškojau jos ir gavusi nenusivyliau. Vien pažiūrėjus į nuotraukas apima įkvėpimas gaminti :)
Tomas S.
2015-09-11
Super knyga !
Super knyga !
Aprašymas
Sezoninė virtuvė – tai knyga apie skanią kelionę per metų laikus. Ją galima pavadinti virtuvės kalendoriumi arba sezoninio maisto vadovu nuo ankstyvo pavasario iki pat vėlyvos žiemos. Knygą sudaro dvylika skyrių, kuriuose rasite tai, ką kiekvienas sezonas siūlo geriausia: vaisių, uogų, daržovių, grybų, netgi mėsos, sezoninių žuvų aprašymus, patarimus kada, su kuo ir kaip skaniausia tai valgyti, nesudėtingus ne tik skanių, bet ir naudingų patiekalų receptus.
Iš viso knygoje – daugiau nei 200 receptų ir dar tiek pat patarimų, kaip tą patį receptą pritaikyti kitam metų laikui. Lengvai rasite įvairių patiekalų pusryčių, pietų, vakarienės, vakarėlio ar šventės stalui. Knygoje šiuolaikiškai pateikti ne tik lietuviškos virtuvės patiekalai, tradiciniai knygos autorės šeimos receptai, bet ir įvairių pasaulio virtuvių valgiai, kuriuos galima nesunkiai pagaminti iš mums įprastų vietinių produktų. Čia rasite naujų skonių derinių ir įsitikinsite, jog rabarbarai tinka ne tik pyragams, iš krapų pagamintas aliejus gali tapti puikiu salotų pagardu, o vyniotinis su žemuogėmis – saldumynu, be kurio neįsivaizduojate vasaros.
Knygos autorė Renata Ničajienė, Lietuvos maisto blogosferoje žinoma Rennie slapyvardžiu. Ji jau trejus metus rašo sezoninio maisto tinklaraštį sezoninevirtuve.lt ir skatina savo skaitytojus valgyti pagal metų laikus. Visus patiekalus Renata gamina iš sezoninių daržo, sodo, miško bei ūkio gėrybių, nes vietinis derlius visada būna pats šviežiausias, todėl ir skaniausias. Autorė knygoje dalijasi sukauptomis naudingomis žiniomis, patirtimi ir dar niekur neskelbtais bei pačiais populiariausiais savo receptais.
Sezoninė virtuvė – tai knyga apie skanią kelionę per metų laikus. Ją galima pavadinti virtuvės kalendoriumi arba sezoninio maisto vadovu nuo ankstyvo pavasario iki pat vėlyvos žiemos. Knygą sudaro dvylika skyrių, kuriuose rasite tai, ką kiekvienas sezonas siūlo geriausia: vaisių, uogų, daržovių, grybų, netgi mėsos, sezoninių žuvų aprašymus, patarimus kada, su kuo ir kaip skaniausia tai valgyti, nesudėtingus ne tik skanių, bet ir naudingų patiekalų receptus.
Iš viso knygoje – daugiau nei 200 receptų ir dar tiek pat patarimų, kaip tą patį receptą pritaikyti kitam metų laikui. Lengvai rasite įvairių patiekalų pusryčių, pietų, vakarienės, vakarėlio ar šventės stalui. Knygoje šiuolaikiškai pateikti ne tik lietuviškos virtuvės patiekalai, tradiciniai knygos autorės šeimos receptai, bet ir įvairių pasaulio virtuvių valgiai, kuriuos galima nesunkiai pagaminti iš mums įprastų vietinių produktų. Čia rasite naujų skonių derinių ir įsitikinsite, jog rabarbarai tinka ne tik pyragams, iš krapų pagamintas aliejus gali tapti puikiu salotų pagardu, o vyniotinis su žemuogėmis – saldumynu, be kurio neįsivaizduojate vasaros.
Knygos autorė Renata Ničajienė, Lietuvos maisto blogosferoje žinoma Rennie slapyvardžiu. Ji jau trejus metus rašo sezoninio maisto tinklaraštį sezoninevirtuve.lt ir skatina savo skaitytojus valgyti pagal metų laikus. Visus patiekalus Renata gamina iš sezoninių daržo, sodo, miško bei ūkio gėrybių, nes vietinis derlius visada būna pats šviežiausias, todėl ir skaniausias. Autorė knygoje dalijasi sukauptomis naudingomis žiniomis, patirtimi ir dar niekur neskelbtais bei pačiais populiariausiais savo receptais.
Atsiliepimai
Lina
2023-01-16
Pagaliau susimedžiojau šią knygą:). Dabar turiu visas šios autorės knygas. Tiesiog myliu šios autorės (kaip ir dar kelių kitų) leidinius. Ačiū jai :).
Skirmantė
2018-12-11
Kada bus galima vėl įsigyti šią knygą? Nesumedžiojama. :)
Rasita D.
2016-09-29
Labai dziaugiuosi, pagaliau sia ilgai laukta knyga. Rekomenduoju.
Vaida B.
2016-09-14
Labai mylima ir mėgstama knyga. Ilgai ieškojau jos ir gavusi nenusivyliau. Vien pažiūrėjus į nuotraukas apima įkvėpimas gaminti :)
GINTA A.
2016-08-22
Seniai svajojau įsigyti šią knygą, nes vis internetiniame puslapyje ją pavartydavau. Dabar ji garbiangiausioj vietoj virtuvėje puikuojasi ir yra vartoma bei receptai išbandomi vos ne kasdien. Autorė sudėjo savo žinias ir meilę maistui į šią knygą, todėl nuostabi. Rekomenduoju įsigyti visiems.
Violeta
2016-08-22
Kada bus galima vėl įsigyti šią knygą?
Kristina K.
2016-04-13
Aš irgi norėčiau sužinot ar dar bus galima kada nors ją įsigyti? :)
Sigita P.
2015-10-14
didžiulė, stora knyga, su kurios pagalba galėsite pagaminti daugybę patiekalų tiek kasdienai, tiek šventėms. super, labai patinka ir dažnai naudoju :)
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Pagaliau susimedžiojau šią knygą:). Dabar turiu visas šios autorės knygas. Tiesiog myliu šios autorės (kaip ir dar kelių kitų) leidinius. Ačiū jai :).
Kada bus galima vėl įsigyti šią knygą? Nesumedžiojama. :)
Labai dziaugiuosi, pagaliau sia ilgai laukta knyga. Rekomenduoju.
Labai mylima ir mėgstama knyga. Ilgai ieškojau jos ir gavusi nenusivyliau. Vien pažiūrėjus į nuotraukas apima įkvėpimas gaminti :)
Seniai svajojau įsigyti šią knygą, nes vis internetiniame puslapyje ją pavartydavau. Dabar ji garbiangiausioj vietoj virtuvėje puikuojasi ir yra vartoma bei receptai išbandomi vos ne kasdien. Autorė sudėjo savo žinias ir meilę maistui į šią knygą, todėl nuostabi. Rekomenduoju įsigyti visiems.
Kada bus galima vėl įsigyti šią knygą?
Aš irgi norėčiau sužinot ar dar bus galima kada nors ją įsigyti? :)
didžiulė, stora knyga, su kurios pagalba galėsite pagaminti daugybę patiekalų tiek kasdienai, tiek šventėms. super, labai patinka ir dažnai naudoju :)
Super knyga !